Telefon

0707-317378

E-post

info@padeloasen.se

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 23:00

Padel

Sveriges snabbast växande sport, ren racketsport som ofta beskrivs som en blandning mellan tennis och squash. En sport för alla åldrar och för både elitspelare och motionärer. Genomslaget i Sverige kan bäst beskrivas med den sociala aspekten, låga trösklar för att lära sig spelet och för att det är fantastiskt roligt!

Hos oss kan du spela antingen dubbel eller singel.


Pickleball

Ännu en ny racketsport för många, spelas på en plan med samma mått som en badmintonplan med liknande regler som tennis. Bollen är en perforerad plastboll likt en innebandyboll och sporten utövas som singel eller dubbel. Även denna sport lämpar sig bra genom alla åldrar och är en mycket roligt familjeaktivitet.


Boule

Boule, det klassiska sällskapsspelet (eller sporten för de initierade) där man kastar kulor av stål mot en liten träkula kallad ”lillen”. Ytterligare en aktivitet som roar spelare i alla åldrar, där tröskeln för en rolig stund är väldigt låg.


Lounge & Cafe

Hos oss finner du en avkopplande lounge med enklare servering. Även om du inte är här för att spela så är du välkommen in på en kyld dryck eller varför inte en glass?