Telefon

0707-317378

E-post

info@padeloasen.se

Öppettider

Mån - Fre: 07:00 - 23:00

Inför säsongen 2022 så introducerar vi ett nytt sätt att njuta av padel & pickleball utomhus, nämligen årskort! För en fast avgift per säsong så spelar du så mycket du vill*.

Priser:
Årskort vuxen: 3000 kr per år.
Årskort junior (upp till 18 år): 1000 kr per år.
Årskort vuxen + barn: 3500 kr per år.

Såhär fungerar det: Vid köp av årskort så kopplar vi ett årsabonnemang till ditt konto på matchi, det innebär att när du bokar t ex en dubbelbana är din fjärdedel av banhyran avdragen och dina 3 spelpartners delar på resterande del. Är ni flera med abonnemang så sköter matchi det på precis samma sätt, andelen abonnenter dras av från banhyran. Vid bokningen anger ni de personer som ska delta och så sköter matchi resten.

Vi har även valt att införa ett väldigt förmånligt abonnemang för juniorer, för endast 1000 kr per säsong så spelar barn under 18 år obegränsat. Padel är en sport som till stor del är otillgänglig för ungdomar, det vill vi ändra på! Med vårt årskort för juniorer kan vi bidra till att introducera padel och pickleball till ungdomarna i en tidigare ålder och med en högre frekvens och dra vårt strå till stacken för framtida talangutveckling.

Som om det inte räckte så har vi även ett paketerbjudande till er föräldrar som vill spela med era barn. Idrotta med era barn på era villkor, på tider som passar er och utan begränsningar i hur lite eller hur mycket ni vill spela. Frisk luft och fysisk aktivitet tillsammans med sina barn är bland det finaste som finns. Tecknar ni ett abonnemang för er och ett barn samtidigt får ni barnets årskort för halva priset!

På länken nedan hittar ni anmälningsformuläret:

Ansök om medlemskap (matchi.se)


* Man kan maximalt ha en aktiv bokning åt gången.

Boka dina tider här: boka

Rekommenderade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *